Bygg o renoveringtjänst

VI BYGGER O RENOVERAR MED ERFARENHET

Bygg o renoveringtjänst

VI BYGGER O RENOVERAR MED ERFARENHET

Vi är 100% inhemsk företag

I 20 år har vi varit
i byggbranchen

Vi är stolta över vårt arbete och det syns i vårt resultat. Vårt företag har certifierade plattsättare, mikrocementinstallatör, murare, målare, snickare och andra byggproffs.
Vårat Löfte

Bra kvalitet på arbetet

Material av hög kvalitet

Kontraktsmässigt resultat

Förhandsöverenskommen schemaläggning

Bra kvalitet på arbetet

Material av hög kvalitet

Kontraktsmässigt resultat

Förhandsöverenskommen schemaläggning

JL-RAKTEK Remontoi

Tjänster

Nybyggnation

Oavsett om du bygger ditt hem eller affärslokal är vi pålitliga och en professionell partner i ditt projekt. Vi har erfarenhet av Ny byggnation av timmerhus, stenhus, eller platsbyggda trähus. Vi erbjuder våra tjänster enligt dina behov.

Renoveringar

Vi har lång erfarenhet av renoveringar av olika typer av byggnader. Utgående från dina önskemål så planerar vi tillsammans din renovering så att arbetet går så smidigt som möjligt.

Lägenhetsrenoveringar

Är ytorna i din lägenhet redan föråldrade eller har du köpt en lägenhet som behöver uppgraderas? JL-RakTek förnyar ytor från golv till tak i ditt hem. Vi hjälper dig gärna med att välja rätt material för ditt projekt. Vi renoverar även kök och badrum vid behov.

Altan

En altan kan vara det där extra uterummet man önskar en varm sommarkväll eller för vårens första frukost i den friska morgonluften. Att bygga en altan kan ge både huset och tomten ett lyft. Genom oss professionellt byggda eleganta altaner som tål all väder och vind.

Fönsterbyte

På JL-RakTek tycker vi att det ska vara enkelt för dig att byta fönster. Därför har vi tagit fram vårt helhetskoncept där vi tar hand om hela ditt fönsterbyte och du får tid över till annat. Våra erfarna fönstermästare kan allt om fönster, de hjälper dig att välja rätt och vi tar ansvar för hela fönsterbytet, från leverans till montage och slutgenomgång.

Takarbete

Är taket otät eller är taket i behov av underhållsmålning. Vi gör ditt tak nytt eller underhåller det för att stå emot all slags väder. Vi installerar även nya Takavvattning system och taksäkerhetsprodukter. Kontakta oss så kartlägger vi ditt takrenoveringsbehov gratis.

Fasader

Behöver fasaden renoveras? Vi har erfarenhet av att förnya och renovera fasader på både småhus och flerbostadshus. Oavsett om det är en betong- eller träfasad kommer vår professionella personal att renovera fasaden enligt dina önskemål.

Grundarbeten

Oavsett om det är ett trä- eller stenhus så ska varje hus ha en bra, solid och dimensionell grund. Vi har mångårig erfarenhet av grundarbete och vi utför grundarbeten från planering till färdigt. Vi sköter även om alla övriga arbeten med din grund så som form-, armerings- och gjutarbeten.

Kontakt

Jani

Jani Långström

Företagare
Timi JL-RAKTEK

Timi Långström

Arbetsledare

Du hittar oss ochså från Urakkamaailma